Pärlor från Operascenen och den svenska Västkusten den 24 och 25 juli!

_6xlkLBG1iYDU9pKm2Erbm-WGQQ

Välkomna till en härlig sommarkväll på Skagerack i Strömstad med “Pärlor från Operascenen och den svenska Västkusten” med en av våra mest folkkära artister Stefan Ljungqvist (Polisen i Strömstad) och Charlotta Huldt (Grundare av StrömstadOperan bl.a.) samt StrömstadOperans Operakör!

Tid: Måndag den 24 juli kl 19 och 21 samt tisdag den 25 juli kl 21

Publiken kommer att bjudas på kända och kära sånger tillsammans med den kände pianisten Lennart Palm och under säker ledning av den kände dirigenten Bjarne Schützer.
Välkomna och värm upp för Allsång!
Parkeringsmöjligheter finns. Pausservering.

Biljetter till konserten kostar 195 kr (barn upp till 16 år gratis) och kan köpas på Infocenter i Strömstad, tel: 0526-623 30,  www.ticketmaster.se eller betalas in på PG 165 2966-1, skriv tydligt namn och datum samt skicka ett mejl till info@stromstadoperan.se  för bekräftelse. Det går även bra att köpa biljetter på plats vid Skagerack, Strandvägen 1, Strömstad.

Charlotta porträttOpera för människor på oväntade platser,  i samklang med den fantastiska bohuslänska naturen.