Don Juan 24 & 25 juli Galärparken, Stockholm

Don Juan – Dia de muertos (De dödas dag) vid Galärparken den 24 och 25 juli kl 18 i samarbete med Parkteatern. Info: http://kulturhusetstadsteatern.se/parkteatern/Evenemang/2018/Don-Juan/ och med stöd av Operainitiativet!

FRI ENTRÈ!

En lekfull opera i två akter med musik av W.A. Mozart i regi av Charlotta Huldt, som förra sommaren slog publikrekord med sin uppsättning av BollywoodOpera med Parkteatern i Stockholm.

Medverkande operasångare: Don Juan – Ernesto TresPalacios, Leporello – John Kinell, Donna Anna – Hanna Fritzson, Donna Elvira – Charlotta Huldt, Don Ottavio – Joaquin Munoz, Kommendören/Mazetto – Michael Schmidberger, Zerlina – Tessan-Maria

Mask och kostym: Helena Andersson, sömmerska Jenny Karlsson Musiker: Samuel Skönberg – piano, Johannes Rydén– cello, Emilio Bobadilla – gitarr och harpa.

Berättelsen om Don Juan förför och berör. Känslor, tankar och idéer om våra livsfrågor är tidslös och gäller för alla människor i hela världen. Mozarts gudomligt vackra musik låter oss möta en människa, som lever sitt liv, som om varje dag vore den sista och där musiken driver, kittlar och smeker alla våra sinnen till extas.

Plats: Galärparken