Tessinska Palatset 2016

GetAttachment

Hard BaRock Café 2016

Låt er förflyttas tillbaka till Barockens tid i sagans värld.   En tid då Gudar, luftandar och mystiska väsen beblandar sig med sköna Drottningar  och storsvulna, grymma Härskare. Kom och lyssna på underskön, fantastisk, gudomlig musik, som skapats för att behaga de förnämsta bland de förnämsta! Musik av Barockens stora Mästare; Händel, Pergolesi, Vivaldi, Scarlatti, m.fl

MIKAEL BELLINI, countertenor,  har gjort sig känd som Skandinaviens främste countertenor. Han har en bred repertoar som sträcker sig från renässansen till 1900-talet och konserterar regelbundet runt om i Skandinavien samt gästspelar även ute i Europa. I Sverige har han framträtt med samtliga de främsta symfoniorkestrarna. Operarollerna inkluderar flera av operalitteraturens främsta partier skrivna för manlig alt. Han har medverkat i produktioner vid bl a Kungliga Operan i Stockholm, Drottningholms slottsteater, Norrlandsoperan, Nationaloperan i Riga och Det Kongelige Teater i Köpenhamn. Mikael är utbildad vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm.

Charlotta Huldt, sopran – Grundare och Konstnärlig ledare av SpaghettiOperan Regina samt StrömstadOperan. Utbildad vid Det Kgl Musikkonservatoriet i Köpenhamn och Operaskolan i Stockholm.  Vinnare av Jenny Lind – och Wagnerpriset samt Claes Fellboms Operapris. Arbetar som regissör, koreograf och scenograf.

Slottsbacken 4, Stockholm

Föreställningsdatum i augusti: 16-20

Biljetter: Fullpris: 325:- Pensionär: 295:- Vän – och grupp-pris > 15: 285:-, Barn, ungdom och student: 160:-

Betala in på PG: 165 2966 – 1 och skriv tydligt namn, datum och antal, så finns biljetterna i entrén vid föreställningsdagen. Skicka gärna ett mejl, så skickas en bekräftelse tillbaka.

Välkomna!GetAttachment